tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post1966525805132122095..comments2024-01-14T12:51:29.289+01:00Comments on Lill-Ingrids bakblogg: Norrlännsk parfaitLill-Ingridhttp://www.blogger.com/profile/17667740831941700654noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-19683022873642276622010-03-05T17:32:07.787+01:002010-03-05T17:32:07.787+01:00Den här efterrätten är jättegod!
Vill man nu inte ...Den här efterrätten är jättegod!<br />Vill man nu inte ha WHISKEYN, så strunta i den, det blir nog lika gott ändå.<br />Lycka till!:)Lill-Ingridhttps://www.blogger.com/profile/17667740831941700654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-79547979555894019532010-03-05T15:44:07.087+01:002010-03-05T15:44:07.087+01:00Hej! Vet inte riktigt om du fick min kommentar men...Hej! Vet inte riktigt om du fick min kommentar men om inte så skulle jag bara återigen vilja uttrycka hur gott detta verkar; älskar messmör! Då jag också tycker om Norrland så kan det inte bli så mycket bättre;) Men så var det då whiskeyn, finns det något substitut? Vore helt underbart om det fanns något alkoholfritt sådant:)<br />Men tack för ett jättegott recept i övrigt. HadeLantisennoreply@blogger.com