tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post5736314449096585580..comments2024-01-14T12:51:29.289+01:00Comments on Lill-Ingrids bakblogg: PersikopajLill-Ingridhttp://www.blogger.com/profile/17667740831941700654noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-19102361609890383972010-05-03T20:29:06.505+02:002010-05-03T20:29:06.505+02:00Jo, pajskalet har jag smör i ;) Bara inte i själva...Jo, pajskalet har jag smör i ;) Bara inte i själva fyllningen! Jag ska prova din variant också! Nu är jag insnöad på surdegar... :DYvonnehttps://www.blogger.com/profile/01151262139076306047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-82655770719734934712010-05-02T20:21:32.905+02:002010-05-02T20:21:32.905+02:00Låter galet gott!Låter galet gott!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-63972326439824740872010-05-01T09:29:59.365+02:002010-05-01T09:29:59.365+02:00Det tror jag också!
Många pajrecept liknar ju ofta...Det tror jag också!<br />Många pajrecept liknar ju ofta varandra men den här sticker ut lite extra. Det är pajskalet som jag tycker är så gott och det bör bakas av smör.<br />Tack för titten och ha det så bra!Lill-Ingridhttps://www.blogger.com/profile/17667740831941700654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-16432421287822714982010-04-30T22:49:47.641+02:002010-04-30T22:49:47.641+02:00Har ett liknande recept, fast ingen grädde, utan g...Har ett liknande recept, fast ingen grädde, utan gräddfil eller creme fraiche. Och inget smör. Pajdegen är likadan, fast jag lägger i persikor(eller konserverade päron) direkt på degen och gräddar alltihopa! Det blir bra det med! :)Yvonnehttps://www.blogger.com/profile/01151262139076306047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-65856615527341866212010-04-29T21:33:02.973+02:002010-04-29T21:33:02.973+02:00Vad roligt att du gillade receptet! Dina havreruto...Vad roligt att du gillade receptet! Dina havrerutor se farligt goda ut. De måste jag provbaka snart. Ha en skön helg!Susie i kökethttp://susie-i-koket.blogspot.comnoreply@blogger.com