tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post7942870928242379032..comments2024-01-14T12:51:29.289+01:00Comments on Lill-Ingrids bakblogg: Gammeldags formkakorLill-Ingridhttp://www.blogger.com/profile/17667740831941700654noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-12967153827481551122009-12-13T08:52:07.397+01:002009-12-13T08:52:07.397+01:00Ja, men om du använder matberedaren för att göra d...Ja, men om du använder matberedaren för att göra degen så går det bra om smöret är lite kallt.<br />Lycka till!Ingridhttp://lill-ingrid.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-39475289405925217452009-12-11T23:49:36.028+01:002009-12-11T23:49:36.028+01:00ska det vara rumsvarmt smör? tänkte prova det här ...ska det vara rumsvarmt smör? tänkte prova det här och se om jag lyckas...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5596229542792420371.post-87763301098407821782009-12-08T11:01:04.955+01:002009-12-08T11:01:04.955+01:00Åh så gott, både formkakor och rullrån får mig att...Åh så gott, både formkakor och rullrån får mig att tänka på mormors jular. Båda dessa kakor fanns alltid på efterättsbordet. Småkakor i gammeldags form är jul på något sätt.Johannahttps://www.blogger.com/profile/01859914598046198368noreply@blogger.com