35 stycken
4½ dl socker
3 ägg
1½ tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4½ msk kakao
4 dl vetemjöl
225 g smält margarin
2,25 dl kokande vatten
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt torrvarorna och därefter margarin och vatten.
Häll smeten i en långpanna, ca 30x40 cm.
Grädda kakan i 175 grader i ca 20 minuter.
Låt kakan svalna.
Smörkräm
225 g smält margarin
4 dl florsocker
2 ägg
3,75 dl cocosflingo
Smält margarinet och tillsätt resten i smeten. Vispa till en slät kräm och låt den svalna. Bred smeten på kakan, låt stå svalt en stund.
Smält margarinet och tillsätt resten i smeten. Vispa till en slät kräm och låt den svalna. Bred smeten på kakan, låt stå svalt en stund.
Smält 200 gram ljus blockchoklad med 1½ msk matolja. Bred chokladsmeten på kakan. Ställ kallt innan den skärs i rutor.
Lycka till!
Oh yes, dom är farligt goda!
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaVilken storlek på formen ska det vara till bountykakan kan du skriva svar i inlägget.
Mvh / Madeleine
Sent om sidor så kommer det svar.
SvaraRaderaJag brukar använda en långpanna som är 30x40 cm.
Ber om ursäkt, för slarvigt recept!
Supergod verkligen! Godaste kladdkakan någonsin blev det ;) tack! Fast bounty smakade det inte... Får nog ha i 3ggr så mycket av kokos smör o florsocker nästa försök ;) o köpa cloetta choklad att smällta ist för fazer.
SvaraRadera