fredag 30 juli 2010

Vilhelminas konditori nummer ett!

Nu har jag varit där! Nu finns det några surisar som säger att det inte får heta Stenmans konditori men jag har i alla fall varit där. Åt, Börjes bullar, Stenmans limpa och glassbakelse. Stenmans limpan är supergod och jag köpte med mig några hem också
Mona tog betalt men jag vågade inte be om hennes autograf. :)

5 kommentarer:

 1. Härligt med gamla anrika konditorier och inte bara bake-off på mackar.. :) Försök lura ut receptet till den där limpan... :P

  SvaraRadera
 2. Ja, jag får baka nått och muta Mona få se om det lyckas.
  Ha det bra!
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. Håller med att Stenmans limpan är jättegod! Jaha du ja surisar finns det ju litet varstans....det är ju synd för det är ju känt så...jag kommer alltid att kalla det för Stenmans konditori eftersom jag är uppvuxen med det!
  Vill passa på att säga att jag lånat bilden för efterrätten pepparkaksbananer med glass. Enkel supergod efterrätt. Ungdomarna önskade om efterrätten - det är betyg det! Och så kommer de att bjuda sina kommande gäster på densamma.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer också att säga Stenmans konditori. Jag kommer ju att bli nästan stammis där nu när Helena flyttat till Vilhelmina. De bor 100 meter ovanför, så jag har bra koll när jag är och hälsar på.
  Pajen med choklad och bananer är också en höjdare, som du måste testa.:)

  SvaraRadera
 5. Följer alltid din blogg, så jag hoppas att det är ok att jag länkar till den från min.

  SvaraRadera