onsdag 2 juni 2010

Regnbågens fantastiska färgspel
Vi har tillbringat fyra härliga dagar vid vårt sommarställe. I lördags fick vi nöjet att beskåda detta. Nu blir det inte lika vackert på bild som det var i verkligheten. Regnbågen sträckte sig över hela himlavalvet och var så intensiv i alla spektras färger.

6 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder! Men hur man än beter sig så är det ändå alltid bättre i verkligenheten, precis som du skriver.

  Jag har möjlighet att bjuda in några personer till baka.se, sveriges nya baksajt. Om du inte redan är medlem kanske du är intresserad? Dina underbara recept skulle passa perfekt där! Lägger du in 5 recept med bilder får du en goodiebag från Dr Oetker. Läs mer i detta inlägg hos mig: http://antiann.blogspot.com/2010/06/nu-ar-det-varmt.html

  SvaraRadera
 2. Vilka jätte häftiga bilder! Superfina, verkligen! Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder. Vi lockade fram en regnbåge i solen idag med hjälp av trädgårdsslangen. Tyckte sonen var jättekul.

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vackert!
  Ha en bra dag och kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Mycket vackra regnbågar, Lill-Ingrid. Visst är det härligt med naturfoto. Har själv lyckats fånga vackra solnedgångar med aura förra veckan. Aldrig sett något liknande, det var i Sörmland.

  SvaraRadera
 6. Pappa fotade mycket och jag var ofta måltavla när jag var liten. Han framkallade själv sina bilder. Tyvärr så ser jag alldelens för dåligt för att klara av alla inställningar som behövs på kameran, för att kunna ta bra foton, skiiittråkigt!
  En kamera som ställer in sig själv, typ lekiskamera får jag använda.:(

  SvaraRadera