Ca 35 bitar
150 g smält smör
2 ägg
3 dl strösocker
1½ dl mjölk
4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 msk kakao
Glasyr
75 g smält smör
2½ dl florsocker
1½ msk grädde
1 tsk vaniljsocker
-------
ca 75 g blockchoklad med apelsinsmak
Ugnsvärme - 225 grader
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och låt det svalna. Blanda ihop allt till en slät smet.
Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm, eller använd bakplåtspapper.
Grädda kakan i 12-15 minuter, lägg folie över kakan och fortsätt grädda 5 minuter.
Låt kakan kallna.
Gör glasyren och bred ut den över kakan.
Smält chokladen och ringla över glasyren.
Skär i rutor.
Åh så gott det ser ut :)
SvaraRaderaMUMS! Det där är super gott!
SvaraRaderaSå mumsigt det ser ut
SvaraRaderaJa, kanske jag ska sätta på kaffepannan?
SvaraRaderaDessa rutor är jättegoda!
Ha det bra!
Ingird
Det där såg riktigt gott ut.
SvaraRaderaKolla lösviktsgodis.
SvaraRaderaDet finns choklad med apelsinsmak. :)
Vad gott!! Vilken härlig blogg du har! Jag blir sugen på att baka allt!
SvaraRaderaHälsningar Musqot
Mums!
SvaraRaderaDom där lät goda.
Men å andra sidan ser ju allt gott ut som du har på din blogg.
Trevlig helg på er!
Kram!
Tips: det finns Marabou mjölkchoklad med apelsinkrokant!
SvaraRaderaMvh