söndag 27 mars 2011

Vetebullar med smal fyllning

Följ recetet på vetebullar som finns på baksidan på mjölpåsen.
Fyllning
1 dl Kessella vanilj eller neutral, tillsätt då 1 tsk vaniljsocker
2 msk strösocker
1 msk kanel
Blanda ihop och bred ut över degen innan du rullar ihop och skär i bitar, Jäs och grädda som vanligt.

7 kommentarer:

  1. Låter gott, det skall jag prova.Du har många fina recept som jag skall testa vid tillfälle.
    Ha det bra ö Lotta

    SvaraRadera
  2. Kanon med en lite nyttigare fyllning :-)

    SvaraRadera
  3. Mmm..lite nyttigare kanske. Varför ska allt som är gott vara onyttigt? :)

    SvaraRadera
  4. Det låter gott. Bra med en fyllning som inte bara innehåller smör.

    SvaraRadera
  5. Uj uj uj vad många smarriga recept. Tur att det är fredag och helg snart så man kan unna sig. Kanske skulle ta och prova baka semlor i helgen...
    Kom förbi här av en slump och läste litegrann. Ville säja hej!
    /Y

    SvaraRadera
  6. Marie Lindblom2 april 2011 10:45

    Detta måste bara testas, jag hoppas så det går hem i min familj för här är de riktiga bullmonster!
    Tack för ditt recept på thekakor med kardemumma, mina tonårsdöttrar älskar dem.

    SvaraRadera
  7. Skoj, med besök från Las Palmss!
    Ja, kardemummatekakorna är även här en favorit och är bakade många gånger. Får man ta dem ljummen med smör och ost på, det är njutning.

    SvaraRadera