onsdag 14 juli 2010

För när storfiskarn talar om....

Nu ska ni få höra. Vi har varit vid vårat sommarställe några dagar. Igår så ville Kjell att jag skulle följa med ut och meta. Jag tycker det är äcklig att trä en stackars mask på en krok och får jag napp så ska man bryta nacken av den stackars fisken. Hur roligt tycker jag det är? :(
I alla fall så fick Kjell göra allt det äckliga och så satte jag igång och meta med ett typ barnspö. Vad händer? Jo, det nappar och en jätteöring har fastnat på mitt barnspö. Hjälp, nu kom
fiskehåven och alla manliga krafter till min undsättning, tur var ju det. Se så fin den är, stackars döda fisk. Jag får se om han vill att jag ska följa med nästa gång. Det kändes nog på lite att JAG fick den största fisken.

6 kommentarer:

 1. När jag var liten kunde jag både maska på och kroka av, men nu...huuu...tror inte jag skulle kunna förmå mig. Men jag saknar det där spännande momentet när man metar och flötet börjar guppa.. :)

  SvaraRadera
 2. Gud så gott det är med nyfångad fisk! Grattis till fångsten!

  SvaraRadera
 3. Du....det var mig en baddare till fisk!
  Vad ni ska ha ätit gott.
  Ha det bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Svennes rygg var väääldigt krokig nu..han måste ha en hel del besvär med den, jag kommer inte ihåg nu vad det var som var fel...men rösten var det inget fel på! :)

  SvaraRadera
 5. Så häftigt! Det måste kännas snopet för mannen...

  SvaraRadera
 6. Den kvällen kan jag leva på länge. :)
  Måste väl berätta att Kjell fick några fina abborrar som ligger i frysen coh som vi ska röka nästa vecka. Rökt abborre på tunnbröd, det är smaskens.

  SvaraRadera