fredag 9 juli 2010

Vackert, eller hur?

0 Helena, vår dotter har fått jobb i Vilhelmina. Flyttlasset gick i tisdags och se vilken fin utsikten de har från deras balkong. Ni som inte besökt Vilhelmina, för er kan jag berätta att det är så vackert där. Idag är det nyinvigning för Stenmans konditorii. Ett välkänt ställe som har mycket gott att erbjuda. Börjes bullar ska man testa!

4 kommentarer:

 1. Vilhelmina! Vilket sammanträffande....jag bor ju i Tumba men har barndomsgården kvar...11 mil norr om Vilhelmina! Ja visst är det vackert och det är skojigt när någon som inte kommer från nejden tycker det. Stenmans konditori fanns också när jag gick realskolan i Vilhelmina. Tänk ändå. Under sommaren brukar ett 50-tals fik vara öppet i Hälla http://oar.vbm.se/kafeer/halla.html
  kram

  SvaraRadera
 2. Imorgon åker vi till Vilhelmina med det sista som inte kunde tas med i flytten. Ja, det blir första gången vi får se lägenheten på riktigt. Vi har bara fått se den på bild tidigare. Anders jobbar på Malgomajskolan som lärare, kanske du också gick där. Fika på Stenmans ska det bli och jag har hört att det har mycket nytt spännande och gott där nu.

  SvaraRadera
 3. Nä jag gick aldrig på Malgomajskolan. Men har varit där och nallat jordgubbar en gång när jag hälsade på en kompis som bodde i närheten...tur att det är så länge sedan så det är preskiberat :-) Min svägerska har en gård i Malgonäs i närheten där. Kul..känns som vi är "grannar" ju :-) Kör försiktigt.

  SvaraRadera